Storm

 

Hei!

Nå blåser det storm ute. Det er store bølger på havet. Bølgene slår inn over dekk. Det spruter vann overalt. Det ser skummelt ut. Jeg er glad at jeg ikke trenger gå ut. Båten gynger mye – fram og tilbake, fram og tilbake. Heile tiden. Jeg er lite sjøsyk. Det er ikke gøy. Vi kan ikke jobbe når det gynger så mye. Det er for farlig. Noen kan skade sig eller instrumentene kan gå i stykker. Vi må vente til været blir bedre. Kapteinen sier det blir bedre i morgen. Men om noen dager kommer neste storm. Jeg håper vi er ferdige då! Hvor vi er nå, blåser det alltid mye. Jeg lengter ned til isen. Der hvor det er is, er det ikke bølger. Der hvor det er is, blir man ikke sjøsyk!

Mannskapet har satt opp et bordtennisbord i et stort rom under dekk. Når det slutter å gynge skal vi spille kamper!

Klem fra Elin