Isoporbegere i dypet – og bursdag


Hei!

Nå er noen av de fine isopor begerne som barna i Saras og Leas klasse på Landås skole har malt på vei ned til bunnen av havet! Begerne ligger i et nett som jeg festet på vårt instrument. Nettet er lite og jeg har mange beger! Alle fikk ikke plass.  Men instrumentet skal ned til bunnen mange ganger til, så det går bra. Jeg tar noen hver gang!

Det blir spennende å se hvor små de er når de kommer opp igjen!

Ser dere isfjellet i bakgrunnen? Det begynner å bli mange isfjell nå! De kommer fra de store breene i Antarktis. De ser store ut – men de er enda større under vann! Det er bare en liten del av isfjellene som stikker opp over overflaten.

I går var det min bursdag. Sara og Lea var redde at jeg ikke skulle få bursdagskake. Men man får bursdagskake i Antarktis også! Jeg fikk til og med presang – det var en lue med bilde av båten på. Det trengs, for det begynner å bli kaldt ute!

Klem fra Elin